Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещите в Русе - снимки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стига си мънкал, като женичка. А те чакам да изкараш бързото БМВ срещу колата по мой избор. Изненада ще е като дойдем. Ти вземи си приготви паричките и ми се обади , когато си готов. И пежото ти ще наритам, като дойдем.

П.С. Измисли си нови лафове, беден ти е речника.

Comment

• Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
      слушай сега моето момче авиобензина:
      1: е безцветен т.е. като вода на цвят
      2:ниско октаново число 83 октана
      3: Висока температура на изгаряне (бензина гори с 520 градуса а авиобензина с 850 градуса)
      за следващото писание си научи урока за отличен

---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:43 ----------

романе искам да се дръпнем на 100 метра твоята алфа с моето дръгливо пежо 1100 кубика 60 коня ако се отказваш пиши по форумите дето си си прехвалил каруцата че не струва и точка кво ми се обесняваш толкова не съм ти любовница навит ли си или не???????????????????????????????????????????????? ???????????????????дай да ти видим прехвалената барака дето ти нацепих ританките и после излезе със номера бях от външната страна на платното! ако беше от вътрешната щеше ли да ме биеш?????????????А?А?А?А?А?А?А?А?А??????????????Ак о знаят другите колко ти е умряла алфата няма да плещиш простотий по форумите а колкото до алпина имам автокъща с всякви коли и мога да изкарам която и когато си поискам та пак избягваш въпроса КАКВА Е КОЛАТА дето ще бие 300 коня алпин доколкото знам пои мощни са 4 коли в русе и собственника на нито една от тях няма да се върже щото романчо не ще да си пусне дръгливата алфа с дръгливото ми пежо.Романчоооооооооооо смешен си
      абе пич в коя автокъща бачкаш, интересно ми е щот преди месец бях в този бранш, би трябвало да те знам, и що не ти засичам Kappa-та имам същата дори и на цвят SW но TDS айде със здраве
      Kappa SW
      Bravo GT
      Mondeo RS

Comment

• Аз урока си го знам, дори съм наливал такова гориво на самолетче, и пак ти казвам бъркаш и явно дори незнаеш какво слагаш.
        Ако искаш и разредител си сложи в резервоара, чувал съм, че мн добре върви
        Авиогориво с 80 октана вече не се използва, дори е адски трудно да се намери. Има много минуси и няма да ти върви колата повече.

Както и да е колега зацапваш темата яко с тея глупости, пиши на лични на хората и това е!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Съгласен съм с колегата излагаш се . Станал си на 38 години не ти отива изобщо. Цялата тема се напълни с off.. .
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm
          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed

Comment

• Вчера имаше ли среща? Мене ми изпадна едно предложение за Букурещ и нямаше как просто да откажа Извинявам се за възможноста че не успях да дойда и че не писах дори.Сори.. тази седмица вече наистина сме там. А.... и МОЛЯ НЯКОЙ МОДЕРАТОР ДА ОЧИСТИ НЯКОЙ ПОСТОВЕ. Знаят се кои са.
            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Някой към Елена ?
              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
              sigpic

Comment

• stelt моля те прати ми телефона си на лични искам да се срещна с теб тези дни ако е удобно
                Kappa SW
                Bravo GT
                Mondeo RS

Comment

• Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
                  Стига си мънкал, като женичка. А те чакам да изкараш бързото БМВ срещу колата по мой избор. Изненада ще е като дойдем. Ти вземи си приготви паричките и ми се обади , когато си готов. И пежото ти ще наритам, като дойдем.

П.С. Измисли си нови лафове, беден ти е речника.
                  Почна да увърташ и ставаш смешен.Изкарай твоята алфа на гонка срещу кола която посоча аз залагаш пари и на самата гонка ще видиш колата.Ти добре ли си или си спал на мокри вестници?За 3-ти път пиша искам ти бараката срещу пежото ми на 100 метра ако си тарикат и си сигурен в бараката си(нали ми би 156-та)искарай мършата на пистата кво та притеснява с110 коня си отгоре а колкото до BMW-то кажи с ква кола ще се пуска .СПРИ ДА УВЪРТАШ ДАЙ ЯСНИ ОТГОВОРИ.Щото бавареца може да замине за Румъния тези дни и после пак ще пишеш простотий по всички форуми как бараката ти е била Алпин на 100 км. си дръпнал с 50 мин.

---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:43 ----------

Първоначално публикувано от boyracer Покажи съобщение
                  Съгласен съм с колегата излагаш се . Станал си на 38 години не ти отива изобщо. Цялата тема се напълни с off.. .
                  Ами Роман като пише глупости и лъже най безсрамно да му мълча и да му гледам лъжите ли?????????Нацепих му кратуната с 156-та и той се оправда тогава с това че бил от външната страна на платното сега като я разтиках той ме бил.Сега искам да му накъсам ританките с едно дръгливо пежо 1.1 60 коня та да му докажа че муршата му не става за нищо той пак суче и увърта да заложа пари и на самата гонка да видя колата.Според тебе тоя редовен ли е?Според мене говори по 300 простотий в час без да се усеща.
                  Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Оф... Бисере, уморих се от теб наистина. Аз ти казвам 2 пъти вече "Да" Ти продължаваш да ми се обесняваш.

Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
                    И пежото ти ще наритам, като дойдем.
                    Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
                    Ти ако искаш спирай на 100-я. Аз ще те унижа до края.
                    Докато те чакам да се наканите с БМВ-то там, моя човек ще вкара колата си за ъпгрейд до 400 коня. Айде да те успокоя и да се кротнеш. Колата е Фиат Типо Турбо GT28RS, Интеграле 4х4 с 300 коня под капака.

Айде повече не ме занимавай, ако няма да си сериозен. Не ми се губи време с клавиатурни рацери. Вече месец сигурно ще стане откакто те коткам да си изкараш БМВ-то, а ти само ми ланкаш тука. И между другото ще се пусна с Пежото ти, ако ми сложиш 50 лв. облог, че ще ме биеш защото даже няма и да си запаля автомобила заради тая кола.
                    Last edited by RoMAN; d.m.y г., 23:24.

Comment

• Вижте какво има по Русенските улици на снимки не ме кефи ама на живо е голям сладур
                      Един приятел каза, че някаква мацка я карала. Да я повикам на някоя среща
                      Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                        Вижте какво има по Русенските улици на снимки не ме кефи ама на живо е голям сладур
                        Един приятел каза, че някаква мацка я карала. Да я повикам на някоя среща
                        Видях я и аз Спира в един блок до Лукойл на центъра. Одзад е хубава особенно вечер с тия LED светлини (или поне са наподобили LED ) . Но иначе опред е прекалено тумбеста. Някакси опита да се наподоби 8C на толкова малко пространство отпред не се е получил толкова добре. Но все пак сравнение с другите марки в класа на най -компактните определено е по-добре.
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm
                        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed

Comment

• мали не бях влизал в форума от много време ама тои напчълно е заприличал на некъв пернишки форум аз мислех 4е няма срещи ве4е пък то имало пишете каде са и колко 4аса 4е нещо не разбрах а ми се идва и на мен

Comment

• Светъл, батковото не е имало срещи от много отдавна. Ама все на някъде се ходи в неделния следобед. Все някой мръднал на някъде и..... и без това сме малко.. пък само с 2-4 човека не става. Така че ако никой няма ангажименти тази неделя да пише и нека направим едно шествие из града

Comment

• Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
                              Оф... Бисере, уморих се от теб наистина. Аз ти казвам 2 пъти вече "Да" Ти продължаваш да ми се обесняваш.

Докато те чакам да се наканите с БМВ-то там, моя човек ще вкара колата си за ъпгрейд до 400 коня. Айде да те успокоя и да се кротнеш. Колата е Фиат Типо Турбо GT28RS, Интеграле 4х4 с 300 коня под капака.

Айде повече не ме занимавай, ако няма да си сериозен. Не ми се губи време с клавиатурни рацери. Вече месец сигурно ще стане откакто те коткам да си изкараш БМВ-то, а ти само ми ланкаш тука. И между другото ще се пусна с Пежото ти, ако ми сложиш 50 лв. облог, че ще ме биеш защото даже няма и да си запаля автомобила заради тая кола.
                              Абе Романе като пишеш простотий вярваш ли си видях под капака на 156 мотор на ферари v8 на 420 коня ама не бях виждал в малкия кош на тъпо да влезе такъв мотор .Романеееееееееее осъзнай се бе човек кви са тези глупости иди на доктор да се прегледаш.Това тъпо трябва да е с най-малко 4 литров мотор с 4 турбини ( те такова животно нема) .Смешен си приятелю и изглеждаш като глупак у целия форум.У понеделника ще отварям мотора на пежлака и живот и здраве на 1-ви май ако не те е срам да откажеш на мърша 60 коня ще ти напукам задника ако откажеш видеоматериала и снимките ще бъдат качени във всички форуми където си писал че си пускаш масларката със всяка кола
                              Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Г-н Шумахера след обилното количество алкохол прието след семейната вечеря вече е седнал на PC и резултата е ясен. Заяждане с колегата РОман който кротко си стои и нищо никому не прави. И какви 156 със ферари V8... ама.. айде.. пък времената които са снимани.. няма как да са измислени ''шампионе''. Хората имат мозък да мислят, а явно ти нямаш за да пишеш такива небивалици тук! Стига вече!

Comment

Working...
                                X